Heeft u traditionele verlichting hangen in uw winkel?

Mooie winkelverlichting laat kleuren in uw winkel tot leven komen. De juiste kleurwaardes zijn van belang en hebben positieve invloed op de winkelbeleving én de verkoopresultaten.

Vraag een lichtberekening aan Vraag een proefopstelling aan

led winkelverlichting is
geschikt voor u als:

  • De verlichting in de winkel wordt erg heet. Hierdoor wordt het onaangenaam warm in de winkel.
  • Klanten worden onrustig door flikkerende verlichting.
  • De klanten in de winkel worden verblindt door hinderlijke verlichting.
  • We moeten vaak lampen vervangen in de winkel terwijl we liever met ons eigen werk doorgaan.
  • Onze energierekening is erg hoog en ik wil daarop besparen.
Contact-over-ledverlichting

Kom in contact met ons

Bel: 0229 - 796 518 of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar de contactpagina

Lichtkleuren

Licht is licht, denken de meeste mensen. Maar er is een groot verschil tussen de lichtkleuren 3000K, 4000K en 5500K. Elk type led-chip heeft een ander kleurenspectrum. Met de verschillende kleurenspectra kan er optimaal ingespeeld worden op de winkelbeleving, van welke winkel dan ook.

Verlichting winkel

Verlichting voor in een winkel is zeer specialistisch. Veel consumenten hebben niet door dat hun aankopen deels beïnvloed worden door het licht in de winkel. Onze ledverlichting heeft namelijk invloed op de kleuren van producten. Goede verlichting kan voedsel verser laten lijken, sieraden natuurlijker laten overkomen en de kleuren van kledingstukken sprankelender maken. Daarnaast is het belangrijk dat winkelverlichting niet verblindt of flikkert, omdat dit consumenten onrustig kan maken en kan afschrikken. Voor onze ledlampen gebruiken we chips van het type Vivid. Deze chips hebben een extra goede kleurechtheid, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor in een winkel.

Verlichting voor de supermarkt

In een supermarkt is goede winkelverlichting van fundamenteel belang. Een supermarkt is namelijk ingedeeld in diverse zones. Van de groente- en fruitafdeling tot brood- en banket. Het is belangrijk dat de verlichting eenheid creëert, maar ook de verschillende producten op hun best laten uitkomen. Voor optimale winkelbeleving en betere sales.

Verlichting voor de detailhandel

Winkelverlichting speelt een grote rol bij de verkoop van producten. Goede verlichting laat kleuren namelijk tot leven komen. Het is belangrijk dat de kleuren van producten in een winkel overkomen zoals ze ook daadwerkelijk zijn, zodat consumenten er niet eenmaal buiten achter komen dat de kleur tóch heel anders is.

Aangename temperatuur door ledlampen

Daarnaast is het belangrijk dat de lampen in een winkel niet te heet worden. In winkels wordt het vaak heet, omdat oude lampen erg warm worden. Hierdoor blijven mensen niet lang genoeg in de winkel. Ledlampen worden bijna niet warm. Het is veel aangenamer in de winkel en er zijn minder airco’s nodig. Er wordt dus tegelijkertijd stroom bespaard. Tevreden winkel, tevreden klanten

Lichtberekening volgens NEN 12 464

De NEN 12 464 is een handboek waarin alle normen met betrekking tot verlichting staan opgenomen. En die normen gaan ver. Zo hebben alle werkzaamheden andere normen.

RuimtewerkzaamhedenNorm lichtsterkteNorm gelijkmatigheidVerblinding
Kassagebied500 lux0.619 UGR
Paktafel500 lux0.619 UGR
Verkoopgebied300 lux0.422 UGR
Vraag een lichtberekening aan

Klanten ervaringen

Vic Obdam staalbouw BV


We hebben al een paar jaar de LED-lampen in onze fabriek, deze zijn geleverd door Dutch-LED. Wij hebben ze leren kennen als een positieve pro-actieve club. We zijn zeer tevreden met hen. We zijn nu bezig met het realiseren van LED-verlichting in onze kantoren. Ook dat verzorgt Dutch-LED.

Holland Lift International B.V


In 2016 na een goed advies en begeleiding de eerste hal volledig van led lijnverlichting voorzien. Doordat onze medewerkers deze verlichting als de perfecte werkverlichting ervaren (men is aantoonbaar minder vermoeid door de helderheid op de werkplek (minder ziekte verzuim)) hebben we besloten de ook de andere hal in 2017 met led verlichting te laten installeren, tevens hebben we alle werkbanken met leduitgevoerd.

Holland Staal BV


Zeer enthousiaste mensen. Kwamen in een erg laat stadium bij ons project binnen, waardoor er helaas door de te korte voorbereiedinstijd daarna een paar dingen tussen wal en schip geraakt is, maar verder prima opgelost daarna.

Artikelen uit ons blog

De juiste verlichtingssterkte voor uw werkplaats

Het verlichten van werkplaatsen is ons werk. Wij doen dit elke dag. En de ene werkplaats is de andere niet. Elk soort werkplaats vereist een aparte verlichtingssterkte. Werkplaatsverlichting die voor de ene werkplaats perfect is, kan weleens flink tegenvallen in een andere werkplaats.

Lees meer
Wat is blindstroom?

Blindstoom is een begrip dat vaak wordt gebruikt bij ledverlichting. En inderdaad, ledverlichting zorgt voor blindstroom. Net als alle andere elektrische apparaten.

Lees meer
Nichia led, de betrouwbaarste ter wereld

In 1956 is Nichia opgericht onder leiding van de Japanse Nobua Ogawa. Het bedrijf ging calcium fosfor maken, dat werd gebruikt in TL verlichting en later in kleuren tv's.

Lees meer

Kom in contact met ons

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Na het verzenden van uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op!
Invalid Input

Klanten beoordelen Dutch Led Projects met een 9.1 feedback