Voor een lichtopbrengst die voldoet aan uw eisen | 0229 796 512 - ma-vrij van 9:00 t/m 17:00

Wat is voor u de beste werkplaatsverlichting?

Ontdek wat ledverlichting kan betekenen voor uw organisatie

Met ledverlichting bespaart u minimaal zestig procent ten opzichte van tl verlichting
Landelijke installatie door gecertificeerde monteurs
Zeer goede lichtopbrengst die past bij uw werkzaamheden
Vrijblijvende lichtscan

Offerte aanvragenBrochure downloaden

Werkplaatsverlichting Kopen: Waarom LED Lampen Beter Zijn

Goede werkplaatsverlichting heeft wellicht niet altijd de hoogste prioriteit voor werkgevers, maar kan wel degelijk een meetbaar verschil maken in de bedrijfsprestaties. Veel oude lichtsystemen in bedrijfshallen, werkplaatsen en kantoren verbruiken elke maand veel meer stroom dan nodig is.

Voor een gemiddeld bedrijf bestaat 35% van het maandelijkse electriciteitsverbruik uit verlichting. Pak uw meest recente factuur van de energiemaatschappij er maar eens bij. Zou het voor uw onderneming interessant zijn om elke maand zo’n 20% kosten te besparen op deze rekening?

Wie overstapt van de oude werkplaatsverlichting naar energiezuinige LED lampen kan deze kostenvermindering moeiteloos doorvoeren. De voordelen van LED verlichting in de werkplaats gaan echter een stuk verder dan de energierekening, zeker bij gebruik van slimme LED verlichting.

Belangrijkste Voordelen LED Werkplaatsverlichting

 • Creëer een heldere, veilige werkomgeving voor alle werknemers
 • Directe, meetbare kostenbesparing op de maandelijkse stroomrekening
 • Boek concrete vooruitgang op gebied van duurzaamheid binnen het bedrijf
 • Verminder ziekteverzuim, verhoog de productiviteit en het werkcomfort van werknemers
 • Minder onnodig stroomverbruik dankzij slimme lichtprogramma’s, sensoren en LED dimmers
 • LED lampen gaan tot 4 keer langer mee dan CFL spaarlampen, tot 5 keer langer mee dan conventionele TL-verlichting, en tot maarliefst 25 keer langer mee dan standaard gloeilampen

Ik wil graag een lichtscan laten uitvoeren.

Flink Besparen Met Hoogwaardige LEDs

Er moet altijd voldoende licht aanwezig zijn om goed werk te kunnen leveren. In bedrijfshallen en kantoren met weinig natuurlijk daglicht kan LED verlichting deze belangrijke taak overnemen.

Slecht verlichte of juist oververlichte ruimtes werken niet alleen productiviteit tegen, ze kunnen ook een stille energieverslinder zijn. Bespaar maandelijks flink op de energierekening door te investeren in hoogwaardige LEDs.

Afhankelijk van de ruimte kunnen verschillende soorten LED lampen het overwegen waard zijn. Waar kantoren baat hebben bij zachte, witte binnenverlichting middels LED panelen of LED TL-verlichting (UGR lager dan 19), zijn in magazijnen en bedrijfshallen juist LED highbay en LED lijnverlichting (UGR lager dan 25) de logische keuze.

Werkplaatsverlichting Selecteren Met Onze Lichtscan

Elke onderneming is anders. Met onze handige lichtscan kunnen we voor elke unieke ruimte een oplossing op maat bieden. Met slimme Dialux lichtsimulatie software bepalen we samen hoe de perfecte lichtindeling voor uw bedrijf eruit zou moeten zien.

Een belangrijke overweging bij deze simulatie is het type werk dat wordt verricht in de ruimte. Voor exact laswerk is bijvoorbeeld een andere lichtsoort nodig dan voor orderpicken in een magazijn. Natuurlijk zijn hiernaast ook de ruimtelijke dimensies binnen het lichtplan van groot belang.

We schijnen graag wat verhelderend licht op de mogelijkheden voor uw bedrijfsruimte. Of deze nu groot of klein is, met of zonder natuurlijke lichtinval. Voor elke situatie is een oplossing te vinden, zo weten we uit ervaring. Onze handige lichtscan software kan u hierbij direct van dienst zijn.

 • Gratis lichtscan proberen? Neem contact op via onderstaand formulier!

U bent er bijna! Laat nu een GRATIS LICHTSCAN uitvoeren en kom erachter hoe wij ook u kunnen helpen aan een lichtopbrengst die voldoet aan uw wensen.

Vul alstublieft uw naam in
Invalid Input
Vul alstublieft een geldig e-mailadres in
Invalid Input

Verhoog Productiviteit Met Goed Verlichte Werkruimtes

Wist u dat productiviteit op de werkvloer en kwaliteit van de binnenverlichting een directe connectie hebben? Slechte verlichting kan een negatief effect hebben op de motivatie van werknemers, maar kan ook stress, hoofdpijn en vermoeidheid veroorzaken.

Merkt u dat er een hoog ziekteverzuim is op de werkvloer? Dan kan het de moeite waard zijn om te kijken naar de (vaak onzichtbare) effecten van werkplaatsverlichting. Zo verbetert u het welzijn én het werkplezier van de teams op de werkvloer.

Ook vanuit het oogpunt van veiligheid is er winst te behalen met LED verlichting. Tijdens een klus met hoge precisie willen werknemers natuurlijk niet in hun eigen schaduw staan te werken. Hiernaast kunnen heldere LED lampen een concrete bijdrage leveren aan het voorkomen van ongelukken op het werk.

Maak Gebruik Van Slimme Lichtsystemen

Wat is beter dan het installeren van LED verlichting? Helemaal geen verlichting gebruiken! Dat klinkt wellicht wat vreemd, omdat we specialiseren in duurzame verlichting. Maar waarom zou u de lampen eigenlijk aan laten staan op het moment dat er niemand is?

Met slimme verlichting en enkele handige software-trucjes kunnen we het stroomverbruik nog verder terugdringen. Denk onder meer aan slimme sensoren, lichtprogramma’s op tijd, of bijvoorbeeld LED dimmers. Deze zijn geheel naar eigen wens in te richten en te programmeren. Hierdoor blijft de werkvloer alléén verlicht op het moment dat er ook daadwerkelijk iemand aanwezig is.

Op deze manier kunnen programmeerbare, slimme LED lampen de efficiëntie nóg verder verhogen. Hierdoor gaan de toch al duurzame LED armaturen, lijnverlichting, highbays, en andere lichtsystemen nóg langer mee. Zo drukt u de kosten voor het onderhoud en verbruik van verlichting maximaal.

Wanneer Kiezen Voor LED Werkplaatsverlichting?

Investeren in LED werkplaatsverlichting is voornamelijk relevant voor bedrijven die financiële ruimte hebben om te verduurzamen, denken op de lange termijn, en maandelijkse kosten zo veel mogelijk willen drukken.

Onthoud dat het kiezen voor nieuwe lichtsystemen voor het ene bedrijf meer winst kan opleveren dan het andere bedrijf. Maar vrijwel elk bedrijf kan er direct meetbare financiële voordelen uit halen.

Klinkt dit interessant? We maken graag een individueel lichtplan voor bedrijven die met LED werkplaatsverlichting de volgende uitdagingen willen oplossen:

 • De verlichting op de werkvloer is verouderd en gebruikt nog spaarlampen of TL-verlichting
 • Concrete stappen naar een duurzame toekomst willen maken in de bedrijfsvoering
 • Productiviteit en veiligheid op de werkvloer meetbaar willen verhogen en verbeteren
 • Ziekteverzuim onder werknemers als gevolg van vermoeidheid, hoofdpijn, of stress willen verminderen

Werkplaatsverlichting De Aandacht Geven Die Het Verdiend

Omdat we jaarlijks vele bedrijven helpen met hun lichtplan, weten we precies wat de positieve impact kan zijn van goede bedrijfsverlichting. Met slimme LED technieken valt er binnen grote én kleine bedrijfspanden veel winst te behalen.

Zowel in kantoren als montagehallen, bouwterreinen en magazijnen: een heldere werktruimte is overal relevant. De voordelen vertalen zich niet alleen in kostenvermindering, maar ook in hogere productiviteit en een fijnere werkomgeving. Hierdoor betaald een investering in duurzame werkplaatsvelichting zich altijd snel terug.

Wij verlichten graag de pijnpunten binnen uw bedrijf op gebied van goede verlichting. Met een lichtplan op maat hebben we binnen no-time helder hoe we de juiste LED verlichting systemen kunnen inpassen binnen uw bedrijf. Zo helpen we elkaar op weg naar een duurzame toekomst.

Led werkplaatsverlichting is een verstandige keuze als:

 • De lichtopbrengst in de werkplaats te laag is, waardoor de monteurs niet optimaal kunnen werken;
 • De monteurs in de werkplaats vaak in hun eigen schaduw staan te werken;
 • De monteurs in de werkplaats worden verblind door hinderlijke lampen;
 • U vaak lampen moet laten vervangen in de werkplaats;
 • Uw energierekening te hoog is en u daarop wilt besparen.
Contact-over-ledverlichting

Kom in contact met ons

Bel: 0229 - 796 512 of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar de contactpagina

Deze klanten hebben hun werkplaatsverlichting al vervangen door led

De juiste lichtsterkte voor uw werkplaats

De NEN 12 464 is een handboek waarin alle normen met betrekking tot verlichting staan opgenomen.

Ruimtewerkzaamheden
LUX Norm Het aantal lux is de lichtsterkte. Deze wordt gemeten op werkhoogte (80 centimeter). Deze waarde is eenvoudig te meten met een luxmeter.
Norm gelijkmatigheid Dit geeft aan in hoeverre het licht op de werkvloer overal hetzelfde is. We streven naar zo min mogelijk donkere plekken. De gelijkmatigheid wordt berekend met de computer en achteraf is dit met een formule ook in de praktijk te meten.
Verblinding (UGR) De UGR is een ratio die aangeeft in hoeverre de verlichting verblindend is. Om een echt goed beeld te krijgen van de UGR raden wij u aan ons blogartikel over UGR te lezen.
Algemene autoservice, reparatie en controle 300 lux 0.6 22 UGR
Algemene machinewerkzaamheden 300 lux 0.6 25 UGR
Kleurcontroleruimtes 1000 lux 0.7 16 UGR
Montage werkzaamheden: fijne 750 lux 0.7 19 UGR
Montage werkzaamheden: grove 300 lux 0.6 25 UGR
Montage werkzaamheden: middelfijne 500 lux 0.6 22 UGR
Montage werkzaamheden: zeer fijne 1000 lux 0.7 16 UGR

Klanten ervaringen

We hebben al een paar jaar de LED-lampen in onze fabriek, deze zijn geleverd door Dutch-LED. Wij hebben ze leren kennen als een positieve pro-actieve club. We zijn zeer tevreden met hen. We zijn nu bezig met het realiseren van LED-verlichting in onze kantoren. Ook dat verzorgt Dutch-LED.

Vic Obdam staalbouw BV

In 2016 na een goed advies en begeleiding de eerste hal volledig van led lijnverlichting voorzien. Doordat onze medewerkers deze verlichting als de perfecte werkverlichting ervaren (men is aantoonbaar minder vermoeid door de helderheid op de werkplek (minder ziekte verzuim)) hebben we besloten de ook de andere hal in 2017 met led verlichting te laten installeren, tevens hebben we alle werkbanken met leduitgevoerd.

Holland Lift International B.V

Zeer enthousiaste mensen. Kwamen in een erg laat stadium bij ons project binnen, waardoor er helaas door de te korte voorbereiedinstijd daarna een paar dingen tussen wal en schip geraakt is, maar verder prima opgelost daarna.

Holland Staal BV

Enkele projecten

Holland Staal BV

Holland Staal BV

Holland Lift

Holland Lift

Smilease

Smilease

Falcon Cacaoterminal

Falcon Cacaoterminal

Artikelen uit ons blog

Oude TL buis vervangen door LED: dit moet u weten

Overstappen van oude TL buizen naar zuinige LED TL verlichting is veel ondernemers een noodzaak, maar wel eentje die al snel veel energiekosten kan besparen. In veel gevallen is het mogelijk om TL armaturen opnieuw te gebruiken voor LED lichtbronnen: dit noemen we retrofitten. 

Bent u een ondernemer met een bedrijfshal, magazijn, loods, kantoor, garage, of werkplaats? Dan kan het het financieel aantrekkelijk zijn om armaturen van oude TL buizen opnieuw te gebruiken voor nieuwe LED TL verlichting. 

Lees meer
De 5 belangrijkste voor- en nadelen van LED TL verlichting

Overstappen op zuinige LED TL verlichting is voor veel ondernemers een kwestie van afwegen. Door kennis te nemen van de belangrijkste voor- en nadelen van LED TL buizen wordt het als koper minder ingewikkeld een geïnformeerde keuze te maken. 

Hierom hebben we een praktisch overzicht voor u samengesteld die zowel de voordelen van LED TL verlichting als de nadelen van LED TL verlichting op een rijtje zet. Hierdoor krijgt u een beter beeld van de mogelijke kansen en uitdagingen voor uw onderneming of organisatie. 

Lees meer
Professionele LED TL armaturen kopen: de mogelijkheden

Overstappen op LED TL armaturen haalt het beste in uw verlichting naar boven. Perfect voor een werkplaats, schuur, garage, of de lange gangen in kantoren, scholen en appartementencomplexen. Wat uw toepassing ook is, het loont de moeite om een professionele LED TL armatuur te kopen. 

Traditionele TL buizen vervangen door moderne, zuinige LED TL lampen zal niet alleen de lichtbeleving in de professionele omgeving sterk verbeteren. Ondernemers die de overstap maken doen dit vooral omdat ze begrijpen dat de investering relatief snel kan worden terugverdiend. 

Lees meer

Kom in contact met ons

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Na het verzenden van uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Klanten beoordelen Dutch Led Projects met een 8.8