Voor een lichtopbrengst die voldoet aan uw eisen | 0229 796 512 - ma-vrij van 9:00 t/m 17:00

Terreinverlichting vervangen door led?

Bespaar minimaal zestig procent aan stroomkosten op uw terreinverlichting

Vergroot de veiligheid op het terrein met goede verlichting.
Zeer lange levensduur dus lage onderhoudskosten.
Vrijblijvende lichtscan zodat u van te voren weet wat u kunt verwachten.
Installatieservice door heel Nederland.

LED terreinverlichting kopen: grote oppervlakten slim verlichten


U heeft interesse in het kopen van LED terreinverlichting voor uw buitenruimte, maar bent op zoek naar een persoonlijke aanpak. Bij Dutch LED Projects hebben we ruime ervaring om grote terreinen adequaat te voorzien van kwalitatief hoogwaardige buitenverlichting.

Met zuinige LED verlichting kan uw terrein er weer jaren tegenaan. De populaire vorm van verlichting heeft minimale onderhoudskosten en kan direct zorgen voor een sterk verbeterde lichtsituatie.

We stellen voor u een persoonlijke lichtscan op om grote besparingen in de energiekosten te realiseren, zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit van uw huidige buitenlampen.

Of u nu op zoek bent naar hoge kwaliteit mastverlichting, straatverlichting, parkeerverlichting of interesse heeft in floodlights: we helpen u graag vooruit en nemen het zware werk uit handen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, vraag dan direct een vrijblijvende lichtscan aan:

LED terreinverlichting voor grote terreinen


Of u nu een voetbalveld, parkeerplaats, park, of schoolplein wil verlichten: LED lampen zijn in vele opzichten de juiste keuze. Natuurlijk weet u net zo goed als ons dat LED verlichting een stuk zuiniger is. Maar deze verlichting kan zoveel meer dan alleen energie besparen!

Het begint met een glimlach bij het zien van de potentiële kostenbesparingen, maar transformeert al snel in enthousiasme wanneer u de kansen van goede terreinlampen ontdekt.

LEDs zijn geschikt als permanente terreinverlichting rondom gebouwen, wandelpaden, of landschappen en tuinen. Maar de techniek kan ook worden toegepast als tijdelijke terreinverlichting bij een evenement. De brede mogelijkheden worden snel duidelijk wanneer u kennis neemt van de veelzijdigheid van de efficiënte lichttechniek.

Ondek de vele voordelen van LED terreinlampen


 • Geld besparen: Ten opzichte van TL buizen, spaarlampen, of oudere lichttechnieken kunnen LED lampen tot wel 70% zuiniger uitvallen. Dit scheelt veel geld op de energierekening.
 • Minder onderhoud: Na installatie hebben LED lampen vrijwel geen onderhoud nodig, bovendien kan de verlichting zeer lang mee.
 • Weerbestendig: Moderne LED verlichting is ten opzichte van andere soorten verlichting beter bestand tegen hevige weertypen, zoals temperatuursextremen, hagel, of zware regenbuien.
 • Langere levensduur: LED lampen voor buiten hebben minimaal 50.000 branduren, vele malen meer dan andere typen terreinverlichting met een soortgelijke functie.
 • Ongelukken voorkomen: LED lampen verblinden minder en kunnen obstakels op parkeerterreinen of wegen beter uitlichten. Dit helpt de lokale verkeersveiligheid en kan bijdragen aan het voorkomen van ongelukken.
 • Minder criminaliteit: Het uitrichten van LED verlichting helpt veiligheidscamera’s beter zicht te geven. Het maakt de samenkomst van ongewenste personen op uw terrein minder aantrekkelijk.
 • Vele kleuropties: Lampen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en kleurtemperaturen, afhankelijk van het type terrein en de primaire functie van de verlichting.
 • Minder hitteproductie: LEDs kunnen ook na vele uren branden gewoon worden aangeraakt omdat ze geen merkbare hitte produceren. Er is met andere woorden dus merkbaar minder energieverlies via de productie van hitte.
 • Veelzijdige toepassingen: LEDs kunnen gebruikt worden om specifieke objecten uit te lichten, met schijnwerpers advertenties of merknamen in het zonnetje te zetten, of bijvoorbeeld een landschap mooier te maken.
 • Milieuwinst: Naast het besparen van energie en de kleinere behoefte om lampen te vervangen kunnen LED lampen ook nog eens volledig worden gerecycled en bevatten ze geen schadelijke chemicaliën.

LED terreinverlichting kopen: hierop moet u letten

Bij het kopen van LED terreinverlichting is er veel om rekening mee te houden. Ook het correct installeren en afstellen van de terreinlampen is een kwestie van ervaring. Een adviseur van Dutch LED Projects kan u persoonlijke begeleiding geven om onder meer de volgende aandachtspunten beter toe te lichten:

1: Lichtnormeringen

Het NEN 12 464 handboek is leidend bij het kiezen van de juiste lichtsterkte (LUX), de gelijkmatige spreiding van het licht, maar ook voor het kiezen van de verblindingsgraad (UGR).

2: Levensloop

Na installatie zal de verlichting vele jaren moeiteloos draaien (minimaal 50.000 branduren), maar in deze fase houden wij al rekening met eventueel toekomstig onderhoud. Voornamelijk de driver van de verlichting is een onderdeel aandacht nodig heeft. Wij plaatsen deze op een zo bereikbaar mogelijke locatie. Dit maakt onderhoud gemakkelijker.

3: Aantal lichtmasten

Vooral bij permanente terreinverlichting is het belangrijk om uit te sluiten dat donkere gebieden overblijven. Door samen met ons een lichtplan op te stellen kunt u er zeker van zijn dat u precies de juiste hoeveelheid lichtmasten inkoopt om het gehele terrein uit te lichten, zonder onnodig te veel LED installaties in te kopen.

Installatie van LED terreinverlichting


Voordat uw LED terreinlampen geïnstalleerd worden, zullen er verschillende stappen worden doorlopen. Het begint natuurlijk bij het maken van een plan, waarna we samen met u kijken naar de mogelijkheden in de praktijk.

De persoonlijke benadering die we bij Dutch LED Projects nemen heeft als voordeel dat u vóór uw aankoop al veel inzicht heeft in het eindresultaat. We kunnen u laten zien hoe de nieuwe terreinlampen er voor uw individuele situatie uit komen te zien. Dit doen we met een lichtsimulatie, waarop we uiteindelijk de installatie van de lampen zullen baseren.

Voordat het echter zover is, heeft u de mogelijkheid om eerst uw aankoop uit te proberen. Een testplaatsing is mogelijk, waardoor u precies zal zien hoe de LED lampen er op uw terrein uit komen te zien in de praktijk.

Benieuwd naar het hele proces van plan tot installatie? Neem gerust eens (vrijblijvend) contact met één van onze adviseurs op om de mogelijkheden voor uw terrein door te lopen:

Persoonlijke lichtscan aanvragen voor uw terrein


Bij Dutch LED Projects is veel mogelijk op het gebied van terreinverlichting: geen terrein is ons te groot. We zijn ingesteld op bedrijven en grote organisaties, maar kunnen ook kleinschalige terreinen voorzien van LED verlichting.

Door een persoonlijke lichtscan aan te vragen weet u precies wat u van ons kan verwachten. Ook krijgt u zo een beter beeld van de mogelijkheden voor verlichting op uw eigen terrein(en). Dat maakt het proces direct een stuk inzichtelijker.

Wil u de oude lichtsystemen in uw buitenomgeving toekomstbestendig maken? Dan is het overstappen op LED lampen absoluut de juiste keuze. Niet alleen zal u de investering relatief snel terugverdienen door de verminderde energiekosten, maar ook het hoge aantal lichturen is een groot voordeel. U hoeft hierdoor vrijwel nooit meer hoeft na te denken over de lampen op uw terrein.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende lichtscan aan voor uw specifieke situatie. Een expert zal u dan zo snel mogelijk te woord staan en de mogelijkheden met u bespreken. Alles wat u hoeft te doen is een vrijblijvende scan aan te vragen door te klikken op de onderstaande knop:

Lichtscan aanvragen

led terreinverlichting is
geschikt voor u als:

 • De lichtopbrengst op het terrein te laag is.
 • Er onveilige situaties ontstaan op het terrein.
 • De mensen op het terrein verblind worden door hinderlijke verlichting.
 • U vaak lampen moet laten vervangen op het terrein.
 • Uw energierekening te hoog is en u wilt daarop besparen.
Contact-over-ledverlichting

Kom in contact met ons

Bel: 0229 - 796 512 of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar de contactpagina

Onze werkwijze

Stap 1: Lichtscan

Na uw aanvraag voor de vrijblijvende lichtscan neemt een adviseur contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak wordt een inventarisatie gemaakt van uw verlichting.

Stap 2: Simulatie

We maken een vrijblijvende lichtsimulatie van uw bedrijfspand, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Stap 3: Uitproberen

Wilt u eerst zien en uitproberen wat u koopt? Wij sturen graag een aantal lampen naar u op, zodat u deze zelf kunt testen in uw bedrijfspand.

Stap 4: Installatie

De installatie kunnen we doen wanneer het u uitkomt. In bijna alle gevallen draait het werkproces gewoon door en passen wij ons hierop aan. De oude verlichting wordt door ons afgevoerd via Wecycle.

Klanten ervaringen

We hebben al een paar jaar de LED-lampen in onze fabriek, deze zijn geleverd door Dutch-LED. Wij hebben ze leren kennen als een positieve pro-actieve club. We zijn zeer tevreden met hen. We zijn nu bezig met het realiseren van LED-verlichting in onze kantoren. Ook dat verzorgt Dutch-LED.

Vic Obdam staalbouw BV

In 2016 na een goed advies en begeleiding de eerste hal volledig van led lijnverlichting voorzien. Doordat onze medewerkers deze verlichting als de perfecte werkverlichting ervaren (men is aantoonbaar minder vermoeid door de helderheid op de werkplek (minder ziekte verzuim)) hebben we besloten de ook de andere hal in 2017 met led verlichting te laten installeren, tevens hebben we alle werkbanken met leduitgevoerd.

Holland Lift International B.V

Zeer enthousiaste mensen. Kwamen in een erg laat stadium bij ons project binnen, waardoor er helaas door de te korte voorbereiedinstijd daarna een paar dingen tussen wal en schip geraakt is, maar verder prima opgelost daarna.

Holland Staal BV

Deze klanten hebben hun werkplaatsverlichting al vervangen door led

Lichtberekening volgens NEN 12 464

De NEN 12 464 is een handboek waarin alle normen met betrekking tot verlichting staan opgenomen. En die normen gaan ver. Zo hebben alle werkzaamheden andere normen.

Ruimtewerkzaamheden
LUX Norm Het aantal lux is de lichtsterkte. Deze wordt gemeten op werkhoogte (80 centimeter). Deze waarde is eenvoudig te meten met een luxmeter.
Norm gelijkmatigheid Dit geeft aan in hoeverre het licht op de werkvloer overal hetzelfde is. We streven naar zo min mogelijk donkere plekken. De gelijkmatigheid wordt berekend met de computer en achteraf is dit met een formule ook in de praktijk te meten.
Verblinding (UGR) De UGR is een ratio die aangeeft in hoeverre de verlichting verblindend is. Om een echt goed beeld te krijgen van de UGR raden wij u aan ons blogartikel over UGR te lezen.
Parkeerplaatsen in parkeergarages75 lux0.422 UGR
Parkeerplaatsen (buiten, gemiddelde verkeersdichtheid)10 lux0.2550 UGR
Parkeerplaatsen (buiten, geringe verkeersdichtheid)5 lux0.2555 UGR
Parkeerplaatsen (buiten, hoge verkeersdichtheid)20 lux0.2550 UGR
Vraag een lichtberekening aan

Artikelen uit ons blog

5 voordelen van slimme LED verlichting voor bedrijven

Vergeet de laatste werknemer wel eens het licht uit te doen op de werkplaats? Of is het kantoor regelmatig nog helemaal donker wanneer u ’s ochtends als eerste aankomt? Maak dan zeker eens kennis met de mogelijkheden van slimme LED verlichting.

Lees meer
Kleurtemperatuur Voor LED Verlichting Kiezen: 5 Keuzefactoren

De juiste LED lamp kiezen voor uw ruimte kan een intimiderende taak zijn, omdat er zó ontzettend veel mogelijkheden zijn op de markt. De kleurtemperatuur is één van de factoren die de doorslag kan geven bij het selecteren van de juiste LED verlichting.

Lees meer
Tl ombouwen naar led

Met de stijgende energieprijzen wordt de noodzaak om te verduurzamen steeds groter. Veel bedrijven gebruiken nog tl verlichting en zijn zich soms nieteens bewust van het enorme energieverbruik van dit type verlichting. Terwijl het ombouwen van tl verlichting naar led verlichting tegenwoordig perfect mogelijk is.

Lees meer

Klanten beoordelen Dutch Led Projects met een 8.8


Kom in contact met ons

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Na het verzenden van uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op!