Minder energie verbruiken en meer licht op de werkvloer.

De meeste bedrijven kunnen ongeveer 60% aan energie besparen op hun verlichting. Dat is mogelijk door een investering die binnen enkele jaren is terugverdiend. Het geld dat wordt bespaard kan worden gebruikt voor zinvolle investeringen.

Energie besparen met de nieuwste technieken

Met onze producten proberen we de beste oplossingen te leveren aan onze klanten. Dit betekent dat we uitsluitend de nieuwste producten in huis hebben. Door onze flexibele werkwijze zijn we in staat om in te spelen op de nieuwste technologische ontwikkelingen.

map

Onze werkwijze

Stap 1: Lichtscan

Na uw aanvraag voor de vrijblijvende lichtscan neemt een adviseur contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak wordt een inventarisatie gemaakt van uw verlichting.

Stap 2: Simulatie

Wij willen u zo goed mogelijk adviseren. Daarom maken we graag een vrijblijvende lichtsimulatie van uw bedrijfspand, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Stap 3: Uitproberen

Wilt u eerst zien en uitproberen wat u koopt? Wij sturen graag een aantal lampen naar u op, zodat u deze zelf kunt testen in uw bedrijfspand.

Stap 4: Installatie

We hebben een ervaren installatieteam klaarstaan dat gespecialiseerd is in het installeren van ledverlichting. Dit kunnen onze installateurs ook voor uw bedrijf doen.

De geschiedenis van verlichting

 • 1901

  Dhr. Peter Cooper Hewitt vond de kwikdamplamp uit. Deze lampen gaven alleen een blauw-groen licht.

 • 1935

  Het bedrijf General Electric presenteerde de TL buis in de VS. Een jaar later ging Osram ermee vandoor en presenteerde de TL buis op een tentoonstelling in Parijs.

 • 1962

  De led wordt uitgevonden Dhr. N. Holonyak. Op dat moment is het nog niet meer dan een zwak lichtpuntje. Het wordt onder meer gebruikt in rekenmachines. Later wordt het ook gebruikt op elektrische chips. De ontwikkeling van led chips is eigenlijk te moeilijk en veel te duur.

 • 1993

  Het bedrijf Nichia maakte in die tijd met name chemisch materiaal voor TL buizen. Ze hadden ene S. Nakamura in dienst. In 1993 was hij de uitvinder van de eerste fel blauwe led. Nichia bedankte hem voor zijn werk en beloonde hem met 20.000 yen, dat is zo'n 180 euro. Later klaagde hij Nichia aan omdat hij toen vond dat hij meer had moeten krijgen.

 • 2006

  Een aantal producenten leveren enkele led lampen. De kwaliteit is nog zwak, ledverlichting bevindt zich in de ontwikkelfase. Alleen de early adaptors stappen over. In de loop der jaren ontwikkelt de kwaliteit van ledverlichting erg hard. Zo hard dat het in enkele jaren alle andere technieken verslaat.

 • 2018

  Het verbod op halogeenverlichting is van kracht. Dat wil zeggen dat halogeenverlichting niet meer geproduceerd mag worden. Groothandels mogen alleen nog hun bestaande voorraad verkopen.

 • 2021

  Vanaf dit moment geldt een verbod op TL verlichting. Hierbij geldt hetzelfde als voor halogeenverlichting. Uiteindelijk zal er dus geen TL verlichting meer worden gebruikt. Het is niet zo gek, want led buizen passen in dezelfde armaturen, geven meer licht en zijn 70% zuiniger!

 • Heden

  Ledverlichting is dé nieuwe standaard geworden voor verlichting.

Kom in contact met ons

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Na het verzenden van uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op!
Invalid Input

Klanten beoordelen Dutch Led Projects met een 9.1 feedback