Onze werkwijze

Voordat we nieuwe verlichting installeren in uw werkplaats, winkel of kantoor, doorlopen we een aantal stappen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat u uiteindelijk kunt kiezen voor de juiste verlichting mét de juiste lichtsterkte.

Stap 1. Lichtscan

Allereerst voeren we een lichtscan uit. Deze kunt u gratis aanvragen via de website en vormt een startpunt. Een van onze adviseurs komt bij u langs om te kijken naar uw huidige verlichting, het verbruik en de lichtsterkte. Dit geeft antwoord op de vraag hoeveel licht er is op bepaalde plekken in uw bedrijf en of daarmee veilig en optimaal gewerkt kan worden.

Stap 2. Lichtsimulatie

Aan de hand van de lichtscan stellen we een adviesrapport op. Hoe kan het huidige lichtplan verbeterd worden? In dit adviesrapport wordt opgenomen hoeveel en wat voor verlichting er momenteel in uw bedrijf hangt, wat de kwaliteit hiervan is en hoe dit met ledverlichting verbeterd kan worden. Onze gecertificeerde Dialux lichtontwerpers berekenen met een lichtsimulatie de lichtopbrengst van de nieuwe verlichting. Daarnaast wordt er berekend binnen hoeveel jaar de investering in nieuwe lampen terugverdiend is (de terugverdientijd).

Stap 3. Uitproberen

Heeft u het adviesrapport ontvangen, maar bent u er nog niet zeker van wat precies het effect zal zijn van nieuwe ledverlichting? U kunt altijd vrijblijvend een aantal lampen proberen. We sturen graag een aantal lampen op, zodat u deze zelf kunt testen in uw bedrijfspand. Het testen van de verlichting is volledig gratis. Als het tóch niet aan de verwachting voldoet, zit u verder nergens aan vast. Zo kunt u kijken of de verlichting past binnen uw bedrijf en welk effect het heeft. Soms is het goed om daadwerkelijk te ervaren wat het doet én om het verschil te zien met de huidige verlichting.

Stap 4. Installatie

Overtuigd? Onze gecertificeerde installateurs komen de lampen graag bij u installeren! Bij de berekening van de terugverdientijd zijn ook de kosten van de installatie meegenomen, dus u heeft direct helder wanneer u deze terugverdiend heeft. Lijkt er na een tijdje toch iets mis te zijn met de lampen? Op onze producten zit zo’n 5 tot 10 jaar garantie.


Stappen overslaan?

Zo’n 90% van onze klanten doorloopt dit volledige proces, van een eerste lichtscan tot de uiteindelijke installatie. Wij raden dit proces aan, omdat het zorgt voor een compleet beeld van de huidige situatie, wat er nodig is en wat de nieuwe situatie gaat opleveren. Bent u er toch al zeker van welke verlichting u precies nodig heeft? Of heeft u al eens een lichtscan laten uitvoeren? Dan is het in overleg uiteraard ook mogelijk om de producten direct af te nemen en te laten installeren.

Meer weten of direct een lichtscan aanvragen? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0229-72 83 08.

Vraag nu een gratis lichtscan aan

Vul alstublieft uw naam in zodat we weten wie u bent.
Invalid Input
Invalid Input
U bevindt zich op een beveiligde verbinding. Alle gegevens worden versleuteld over het internet verstuurd.
Invalid Input
Back to Top