Holland Lift

Holland Lift is naar 500 lux gegaan!

Medio 2016 werden we benaderd door Holland lift om eens advies te geven over de verlichting in de werkplaats. Ze waren namelijk niet tevreden over de lichtopbrengst van de TL buizen, die langzaamaan ook nog eens allemaal  stuk gingen.

De directie van het bedrijf had het gevoel dat het tijd was voor iets nieuws, het licht moest nu maar gewoon eens goed zijn!

Een adviseur van DLP ging langs bij Holland Lift om eens te kijken wat wij voor ze konden betekenen.

Ons advies was om alle verlichting compleet te vervangen aangezien de TL armaturen te oud waren om nog te hergebruiken. Modulaire lijnverlichting was ons advies! Vervolgens hebben we een lichtsimulatie gemaakt van de werkplaats, met daarin de lijnen. In de simulatie hebben we een lichtsterkte van 500 lux aangehouden, wat geadviseerd wordt volgens NEN-2462.

Ongeveer 2 weken later kregen we goedkeuring van Holland Lift om ons plan uit te voeren. De installatie van het project hebben we gedaan in samenwerking met Jongkind Elektrotechniek.

1 Jaar later...

Een jaar later werden we opnieuw gebeld door de directie van Holland Lift. Is het mogelijk om de andere montagehal dit jaar nog te voorzien van exact dezelfde verlichting?, was de vraag die luidde. Uiteraard, was het antwoord.  


"In 2016 na een goed advies en begeleiding de eerste hal volledig van lijn led verlichting voorzien. Doordat onze medewerkers deze verlichting als de perfecte werkverlichting ervaren (men is aantoonbaar minder vermoeid door de helderheid op de werkplek (minder ziekte verzuim)) hebben we besloten de ook de andere hal in 2017 met led verlichting te laten installeren, tevens hebben we alle werkbanken met uitgevoerd. Waarschijnlijk zullen we in 2018/2019 de productie hallen ook de bestaande verlichteng vervangen."


Holland Lift International BV
Werkplaatsverlichting

Aanvullende informatie

  • Type bedrijf: Werkplaats
  • Datum: 2016 (fase 1), 2017 (fase 2)
  • Regio: Noord Holland
  • Producten: Led lijnverlichting
Back to Top