Sport2000 Bouchier

Eind 2016 heeft sportcenter Bouchier alle verlichting in de winkel vervangen door ledverlichting.

De winkel hing vol met gasontlading verlichting. Telkens wanneer de lampen werden aangeschakeld duurde het een flinke tijd voordat deze op volle sterkte brandde. Daarnaast waren er al veel lampen defect. De werknemers hadden eigenlijk geen zin meer om wéér defecten te vervangen. Daarom is gekozen voor ledverlichting.

De lichtopbrengst in de winkel was in de oude situatie redelijk. Wanneer men omhoog keek waren er erg veel lichtplekken te zien in het plafond, dit zorgde voor een slordig aanzicht. Daarnaast was de gelijkmatigheid in de winkel matig, waardoor donkere vlekken op de vloer te zien waren.

De nieuwe led downlights zorgen voor een supermooi effect. De winkel oogt heel rustig waardoor de aandacht volledig op de producten valt. Defecte lampen vervangen behoort tot het verleden. Een leuke bijkomstigheid is dat er jaarlijks zo’n 3000 euro aan energie wordt bespaard. De investering is binnen 3 jaar terugverdiend.

"Bij ons is naar volle tevredenheid de ledverlichting geïnstalleerd . Het resultaat in de winkel is uitstekend en er vallen niet zo als bij een ander soort verlichting lampen uit. De elektriciteitsrekening is maandelijks met €800 gedaald waardoor de investering zich snel terug verdiend."

Guus Bouchier

Aanvullende informatie

  • Regio: Noord Holland
Back to Top