Kantoorverlichting voor professionals

  • Actieve werkhouding.
  • Vooraf duidelijkheid dankzij lichtsimulatie.
  • Een lichtopbrengst die voldoet aan de normen.
  • Flikkeringen in het licht zorgen voor hoofdpijn en vermoeidheid.
  • Duurzame verlichting, 65% zuiniger dan TL verlichting.
  • Ondersteuning bij eventuele financiering en subsidies.

Led kantoorverlichting

Heeft u tl verlichting of halogeenverlichting in uw kantoor, maar ergert u zich soms aan enkele nadelen? Het hoge energieverbruik, korte levensduur, hoge warmteontwikkeling. Of krijgt u ook hoofdpijn van ouderwetse verlichting die heel vaak flikkert? Led verlichting is hiervoor een goede oplossing. Het is super zuinig, gaat lang mee en is flikkervrij.

Medewerkers brengen veel uren door op kantoor. Het is dan ook erg belangrijk dat ze lekker kunnen werken in een prettige werkomgeving. Goede verlichting draagt bij aan zo’n werkomgeving. Het is een van de belangrijkste factoren om goed te kunnen werken.

desktop_windows Verlichting voor vergaderruimte's

Een vergaderruimte is bedoeld voor inspiratie en creativiteit. Ledverlichting draagt hieraan bij. Door een goede lichtkleur kan er een relaxte sfeer ontstaan. De basis voor productiviteit én nieuwe ideeën!

desktop_windows Gangen en trappenhuizen

Ook in gangen en trappenhuizen is kantoorverlichting belangrijk. Gaat een collega even koffie halen? Dan is het wel zo fijn als de gang goed verlicht is. Dit voorkomt ongelukken én zorgt ook buiten de kantoorruimte voor een prettige werksfeer.

desktop_windows Bureauverlichting

Een goede werkplek is bevorderlijk voor het werkproces. En daar draagt niet alleen een fijne bureaustoel aan bij. Ook de verlichting op kantoor – die vaak vergeten wordt – is erg belangrijk voor een prettige werksfeer.

desktop_windows Systeemplafonds

Veel kantoren hebben een systeemplafond met kantoor lampen. Hier zitten vaak tl-buizen van 60 centimeter in. Onze ledlampen kunnen volledig geïntegreerd worden in uw systeemplafond.


Geen verrassingen achteraf

check Waarom een lichtsimulatie?

Het is belangrijk om vooraf goed te weten welke lichtopbrengst u kunt verwachten. Hoe kunt u anders vooraf weten of u wel genoeg licht op de werkvloer krijgt?


check Ophangen van de verlichting

De testresultaten zijn beschikbaar in een digitaal bestand. Dit bestand lezen we in met Dialux, hierdoor kunnen we de lamp virtueel ophangen in de ruimte.


Diverse settings met slechts 1 lamp

DHP lichtsettings variëren van koel tot warm wit die uw werknemers helpen.

Energie

Begin de dag met energie! Zorg dat medewerkers de dag energiek kunnen beginnen.

Concentreren

Medewerkers hebben hun taken voor vandaag in kaart, zorg dat ze gefocust kunnen blijven zonder afleiding.

Uitrusten

Zie het als de cooling down. Iedereen heeft óók vandaag weer alles gegeven. Zorg dat ze dit ook morgen weer kunnen doen.


Wilt u teruggebeld worden?

Bel ons op of vul onderstaand formulier in als u wilt dat wij u terugbellen.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Back to Top