Voor een lichtopbrengst die voldoet aan uw eisen | 0229 796 512 - ma-vrij van 9:00 t/m 17:00

Is led magazijnverlichting geschikt voor u?

Hoe u zorgt voor een lichtopbrengst die past bij uw werkzaamheden

Installatie door ons of door uzelf
Een lichtopbrengst die aansluit bij uw wensen
Minimaal zestig procent zuiniger dan tl verlichting

Waarom ledverlichting in het magazijn?

Iedereen kent natuurlijk tl verlichting. Maar wist u ook dat dit soort verlichting extreem veel stroom verbruikt?

Weleens een tl buis vastgepakt terwijl deze aanstond? Grote kans dat u uw vingers brandde. Tl verlichting wordt namelijk erg warm. Maar liefst negentig procent van het stroomverbruik wordt omgezet in warmte en maar tien procent in licht. Ledverlichting gaat veel efficiënter om met het stroomverbruik door een veel groter deel om te zetten in licht.

Optimale energiebesparing in het magazijn

Een magazijn is de ideale ruimte om gebruik te maken van een slimme lichtregeling. Onze ledverlichting kan eventueel worden uitgerust met diverse lichtsensoren. Met bijvoorbeeld detectiesensoren kan worden gezorgd dat de verlichting niet onnodig brandt als er even niemand aanwezig is. Met daglichtsensoren kan worden gezorgd dat de verlichting wordt gedimd wanneer er voldoende daglichtinval is.

Direct contact opnemen.

U bent er bijna! Laat nu een GRATIS LICHTSCAN uitvoeren en kom erachter hoe wij ook u kunnen helpen aan een lichtopbrengst die voldoet aan uw wensen.

Vul alstublieft uw naam in
Invalid Input
Vul alstublieft een geldig e-mailadres in
Invalid Input

led magazijnverlichting is
geschikt voor u als:

  • De lichtopbrengst in het magazijn is te laag, waardoor de collega's niet optimaal kunnen werken en snel vermoeid raken.
  • Collega's worden verblindt door hinderlijke verlichting.
  • We moeten vaak lampen vervangen in ons magazijn terwijl we liever met ons eigen werk doorgaan.
  • Onze energierekening is erg hoog en ik wil daarop besparen.
Contact-over-ledverlichting

Kom in contact met ons

Bel: 0229 - 796 512 of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar de contactpagina

Klanten ervaringen

We hebben al een paar jaar de LED-lampen in onze fabriek, deze zijn geleverd door Dutch-LED. Wij hebben ze leren kennen als een positieve pro-actieve club. We zijn zeer tevreden met hen. We zijn nu bezig met het realiseren van LED-verlichting in onze kantoren. Ook dat verzorgt Dutch-LED.

Vic Obdam staalbouw BV

In 2016 na een goed advies en begeleiding de eerste hal volledig van led lijnverlichting voorzien. Doordat onze medewerkers deze verlichting als de perfecte werkverlichting ervaren (men is aantoonbaar minder vermoeid door de helderheid op de werkplek (minder ziekte verzuim)) hebben we besloten de ook de andere hal in 2017 met led verlichting te laten installeren, tevens hebben we alle werkbanken met leduitgevoerd.

Holland Lift International B.V

Zeer enthousiaste mensen. Kwamen in een erg laat stadium bij ons project binnen, waardoor er helaas door de te korte voorbereiedinstijd daarna een paar dingen tussen wal en schip geraakt is, maar verder prima opgelost daarna.

Holland Staal BV

Deze klanten hebben hun werkplaatsverlichting al vervangen door led

Artikelen uit ons blog

Tl ombouwen naar led

Met de stijgende energieprijzen wordt de noodzaak om te verduurzamen steeds groter. Veel bedrijven gebruiken nog tl verlichting en zijn zich soms nieteens bewust van het enorme energieverbruik van dit type verlichting. Terwijl het ombouwen van tl verlichting naar led verlichting tegenwoordig perfect mogelijk is.

Lees meer
Wat wordt écht bedoeld met UGR

UGR is een maatstaf die door lichtontwerpers wordt gebruikt om het risico van verblindende verlichting aan te geven. UGR waardes varieren van 5 (zeer lage verblinding) tot 40 (zeer hoge verblinding). In de meeste situaties geldt: hoe minder verblinding, hoe beter.

Internationale normen zoals NEN12464 bevelen maximale UGR's aan. UGR<19 wordt bijvoorbeeld aanbevolen voor kantoor- en klasomgevingen.

Lees meer
Slimme lichtregeling

Ledverlichting is erg zuinig en geeft enorm veel licht. Veel bedrijven hebben aan het begin even de kat uit de boom gekeken. Maar we kunnen met volle overtuiging zeggen dat ledverlichting de wereld heeft veranderd. Led is namelijk ontzettend stabiel, het uitvalpercentage is erg laag en het lichtverval is nihil.

Met ledverlichting is het daarnaast zeer goed mogelijk om slimme lichtregeling toe te passen. Daarmee kan nogeens gemiddeld 50% worden bespaard.

Lees meer

Klanten beoordelen Dutch Led Projects met een 8.8


Kom in contact met ons

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Na het verzenden van uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Klanten beoordelen Dutch Led Projects met een 8.8