De snelste manier om 60% meer licht te creëren en gemiddeld 65% aan energie te besparen in uw kantoor.

Een donkere, slecht verlichte kantoorruimte is niet bevorderlijk voor de productiviteit en het werkplezier. Goede kantoorverlichting is ontzettend belangrijk. Het zorgt ervoor dat medewerkers lekkerder in hun vel gaan zitten en met meer plezier én energie hun werk kunnen doen.

Vraag een lichtberekening aan Vraag een proefopstelling aan
Contact-over-ledverlichting

Kom in contact met ons

Bel: 0229 - 796 518 of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar de contactpagina

led kantoorverlichting is
geschikt voor u als:

  • De lichtopbrengst in het kantoor is te laag, waardoor de collega's niet optimaal kunnen werken en snel vermoeid raken.
  • Collega's worden verblindt door hinderlijke verlichting.
  • We moeten vaak lampen vervangen in kantoor terwijl we liever met ons eigen werk doorgaan.
  • Onze energierekening is erg hoog en ik wil daarop besparen.

Klanten ervaringen

Vic Obdam staalbouw BV


We hebben al een paar jaar de LED-lampen in onze fabriek, deze zijn geleverd door Dutch-LED. Wij hebben ze leren kennen als een positieve pro-actieve club. We zijn zeer tevreden met hen. We zijn nu bezig met het realiseren van LED-verlichting in onze kantoren. Ook dat verzorgt Dutch-LED.

Holland Lift International B.V


In 2016 na een goed advies en begeleiding de eerste hal volledig van led lijnverlichting voorzien. Doordat onze medewerkers deze verlichting als de perfecte werkverlichting ervaren (men is aantoonbaar minder vermoeid door de helderheid op de werkplek (minder ziekte verzuim)) hebben we besloten de ook de andere hal in 2017 met led verlichting te laten installeren, tevens hebben we alle werkbanken met leduitgevoerd.

Holland Staal BV


Zeer enthousiaste mensen. Kwamen in een erg laat stadium bij ons project binnen, waardoor er helaas door de te korte voorbereiedinstijd daarna een paar dingen tussen wal en schip geraakt is, maar verder prima opgelost daarna.

Led verlichting in kantoor zorgt voor een betere werkomgeving

Medewerkers brengen veel uren door op kantoor. Het is dan ook erg belangrijk dat ze lekker kunnen werken in een prettige werkomgeving. Goede ledverlichting draagt bij aan zo’n werkomgeving. Het is een van de belangrijkste factoren om goed te kunnen werken.

Oude verlichting is vaak laagfrequent. Dit betekent dat het veel knippert (zo’n 50 à 60 keer per seconde). Dit kan hoofdpijn veroorzaken en mensen kunnen er onrustig en minder productief van worden. Goede ledverlichting op kantoor knippert niet. Daarnaast kan een specifieke lichtkleur zorgen voor een prettige (werk)sfeer.

Kantoorverlichting voor vergaderruimtes

Het belang van goede kantoorverlichting wordt vaak onderschat. Maar vooral in een vergaderruimte is de verlichting belangrijk. Een vergaderruimte is bedoeld voor inspiratie en creativiteit. Ledverlichting draagt hieraan bij. Door een goede lichtkleur kan er een relaxte sfeer ontstaan. De basis voor productiviteit én nieuwe ideeën!

Kantoorverlichting voor gangen en trappenhuizen

Medewerkers die elke dag naar kantoor gaan verdienen goed licht. En dat geldt niet alleen voor vergaderruimtes en bureaus. Ook in gangen en trappenhuizen is kantoorverlichting belangrijk. Gaat een collega even koffie halen? Dan is het wel zo fijn als de gang goed verlicht is. Dit voorkomt ongelukken én zorgt ook buiten de kantoorruimte voor een prettige werksfeer.

Kantoorverlichting voor boven bureaus

Een goede werkplek is bevorderlijk voor het werkproces. En daar draagt niet alleen een fijne bureaustoel aan bij. Ook de verlichting op kantoor – die vaak vergeten wordt – is erg belangrijk voor een prettige werksfeer. Natuurlijk om alle documenten en webpagina’s goed te kunnen zien, maar ook omdat het bijdraagt aan de productiviteit. Mensen raken minder snel vermoeid omdat de ogen minder belast worden. En door knipperend licht te vermijden wordt ook hoofdpijn tegengegaan.

Kantoorverlichting voor in systeemplafonds

Veel kantoren hebben een systeemplafond met kantoor lampen. Hier zitten vaak tl-buizen van 60 centimeter in. Onze ledlampen kunnen volledig geïntegreerd worden in uw systeemplafond. Zo kunnen grote ruimtes onopvallend verlicht worden, zonder knipperend licht en met de juiste lichtkleur.

Lichtberekening volgens NEN 12 464

De NEN 12 464 is een handboek waarin alle normen met betrekkiing tot verlichting staan opgenomen. En die normen gaan ver. Zo hebben alle werkzaamheden andere normen.

RuimtewerkzaamhedenNorm lichtsterkteNorm gelijkmatigheidVerblinding
Schoolkantines200 lux0.422 UGR
Technisch tekenen750 lux0.716 UGR
Archief200 lux0.425 UGR
Conferentieruimtes en spreekkamers500 lux0.619 UGR
Ontvangstbalie300 lux0.622 UGR
Werkbureau500 lux0.619 UGR
Vraag een lichtberekening aan

deze klanten hebben al werkplaatsverlichting

Artikelen uit ons blog

De juiste verlichtingssterkte voor uw werkplaats

Het verlichten van werkplaatsen is ons werk. Wij doen dit elke dag. En de ene werkplaats is de andere niet. Elk soort werkplaats vereist een aparte verlichtingssterkte. Werkplaatsverlichting die voor de ene werkplaats perfect is, kan weleens flink tegenvallen in een andere werkplaats.

Lees meer
Wat is blindstroom?

Blindstoom is een begrip dat vaak wordt gebruikt bij ledverlichting. En inderdaad, ledverlichting zorgt voor blindstroom. Net als alle andere elektrische apparaten.

Lees meer
Nichia led, de betrouwbaarste ter wereld

In 1956 is Nichia opgericht onder leiding van de Japanse Nobua Ogawa. Het bedrijf ging calcium fosfor maken, dat werd gebruikt in TL verlichting en later in kleuren tv's.

Lees meer

Kom in contact met ons

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Na het verzenden van uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op!
Invalid Input

Klanten beoordelen Dutch Led Projects met een 9.1 feedback