Voor een lichtopbrengst die voldoet aan uw eisen | 0229 796 512 - ma-vrij van 9:00 t/m 17:00

Wat is voor u de beste kantoorverlichting?

Ontdek wat ledverlichting kan betekenen voor uw organisatie

Met ledverlichting bespaart u minimaal zestig procent ten opzichte van tl verlichting
Installatie door ons of door uw eigen team
Zeer goede lichtopbrengst in uw kantoor
Vrijblijvende lichtscan

Offerte aanvragenBrochure downloaden
Contact-over-ledverlichting

Kom in contact met ons

Bel: 0229 - 796 512 of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar de contactpagina

led kantoorverlichting is
geschikt voor u als:

  • De lichtopbrengst in het kantoor is te laag, waardoor de collega's niet optimaal kunnen werken en snel vermoeid raken.
  • Collega's worden verblindt door hinderlijke verlichting.
  • We moeten vaak lampen vervangen in kantoor terwijl we liever met ons eigen werk doorgaan.
  • Onze energierekening is erg hoog en ik wil daarop besparen.

Klanten ervaringen

We hebben al een paar jaar de LED-lampen in onze fabriek, deze zijn geleverd door Dutch-LED. Wij hebben ze leren kennen als een positieve pro-actieve club. We zijn zeer tevreden met hen. We zijn nu bezig met het realiseren van LED-verlichting in onze kantoren. Ook dat verzorgt Dutch-LED.

Vic Obdam staalbouw BV

In 2016 na een goed advies en begeleiding de eerste hal volledig van led lijnverlichting voorzien. Doordat onze medewerkers deze verlichting als de perfecte werkverlichting ervaren (men is aantoonbaar minder vermoeid door de helderheid op de werkplek (minder ziekte verzuim)) hebben we besloten de ook de andere hal in 2017 met led verlichting te laten installeren, tevens hebben we alle werkbanken met leduitgevoerd.

Holland Lift International B.V

Zeer enthousiaste mensen. Kwamen in een erg laat stadium bij ons project binnen, waardoor er helaas door de te korte voorbereiedinstijd daarna een paar dingen tussen wal en schip geraakt is, maar verder prima opgelost daarna.

Holland Staal BV

Led verlichting in kantoor zorgt voor een betere werkomgeving

Medewerkers brengen veel uren door op kantoor. Het is dan ook erg belangrijk dat ze lekker kunnen werken in een prettige werkomgeving. Goede ledverlichting draagt bij aan zo’n werkomgeving. Het is een van de belangrijkste factoren om goed te kunnen werken.

Oude verlichting is vaak laagfrequent. Dit betekent dat het veel knippert (zo’n 50 à 60 keer per seconde). Dit kan hoofdpijn veroorzaken en mensen kunnen er onrustig en minder productief van worden. Goede ledverlichting op kantoor knippert niet. Daarnaast kan een specifieke lichtkleur zorgen voor een prettige (werk)sfeer.

Kantoorverlichting voor vergaderruimtes

Het belang van goede kantoorverlichting wordt vaak onderschat. Maar vooral in een vergaderruimte is de verlichting belangrijk. Een vergaderruimte is bedoeld voor inspiratie en creativiteit. Ledverlichting draagt hieraan bij. Door een goede lichtkleur kan er een relaxte sfeer ontstaan. De basis voor productiviteit én nieuwe ideeën!

Kantoorverlichting voor gangen en trappenhuizen

Medewerkers die elke dag naar kantoor gaan verdienen goed licht. En dat geldt niet alleen voor vergaderruimtes en bureaus. Ook in gangen en trappenhuizen is kantoorverlichting belangrijk. Gaat een collega even koffie halen? Dan is het wel zo fijn als de gang goed verlicht is. Dit voorkomt ongelukken én zorgt ook buiten de kantoorruimte voor een prettige werksfeer.

Kantoorverlichting voor boven bureaus

Een goede werkplek is bevorderlijk voor het werkproces. En daar draagt niet alleen een fijne bureaustoel aan bij. Ook de verlichting op kantoor – die vaak vergeten wordt – is erg belangrijk voor een prettige werksfeer. Natuurlijk om alle documenten en webpagina’s goed te kunnen zien, maar ook omdat het bijdraagt aan de productiviteit. Mensen raken minder snel vermoeid omdat de ogen minder belast worden. En door knipperend licht te vermijden wordt ook hoofdpijn tegengegaan.

Kantoorverlichting voor in systeemplafonds

Veel kantoren hebben een systeemplafond met kantoor lampen. Hier zitten vaak tl-buizen van 60 centimeter in. Onze ledlampen kunnen volledig geïntegreerd worden in uw systeemplafond. Zo kunnen grote ruimtes onopvallend verlicht worden, zonder knipperend licht en met de juiste lichtkleur.

Lichtberekening volgens NEN 12 464

De NEN 12 464 is een handboek waarin alle normen met betrekkiing tot verlichting staan opgenomen. En die normen gaan ver. Zo hebben alle werkzaamheden andere normen.

Ruimtewerkzaamheden
LUX Norm Het aantal lux is de lichtsterkte. Deze wordt gemeten op werkhoogte (80 centimeter). Deze waarde is eenvoudig te meten met een luxmeter.
Norm gelijkmatigheid Dit geeft aan in hoeverre het licht op de werkvloer overal hetzelfde is. We streven naar zo min mogelijk donkere plekken. De gelijkmatigheid wordt berekend met de computer en achteraf is dit met een formule ook in de praktijk te meten.
Verblinding (UGR) De UGR is een ratio die aangeeft in hoeverre de verlichting verblindend is. Om een echt goed beeld te krijgen van de UGR raden wij u aan ons blogartikel over UGR te lezen.
Schoolkantines200 lux0.422 UGR
Technisch tekenen750 lux0.716 UGR
Archief200 lux0.425 UGR
Conferentieruimtes en spreekkamers500 lux0.619 UGR
Ontvangstbalie300 lux0.622 UGR
Werkbureau500 lux0.619 UGR
Vraag een lichtberekening aan

Deze klanten hebben hun werkplaatsverlichting al vervangen door led

Artikelen uit ons blog

Tl ombouwen naar led

Met de stijgende energieprijzen wordt de noodzaak om te verduurzamen steeds groter. Veel bedrijven gebruiken nog tl verlichting en zijn zich soms nieteens bewust van het enorme energieverbruik van dit type verlichting. Terwijl het ombouwen van tl verlichting naar led verlichting tegenwoordig perfect mogelijk is.

Lees meer
Wat wordt écht bedoeld met UGR

UGR is een maatstaf die door lichtontwerpers wordt gebruikt om het risico van verblindende verlichting aan te geven. UGR waardes varieren van 5 (zeer lage verblinding) tot 40 (zeer hoge verblinding). In de meeste situaties geldt: hoe minder verblinding, hoe beter.

Internationale normen zoals NEN12464 bevelen maximale UGR's aan. UGR<19 wordt bijvoorbeeld aanbevolen voor kantoor- en klasomgevingen.

Lees meer
Slimme lichtregeling

Ledverlichting is erg zuinig en geeft enorm veel licht. Veel bedrijven hebben aan het begin even de kat uit de boom gekeken. Maar we kunnen met volle overtuiging zeggen dat ledverlichting de wereld heeft veranderd. Led is namelijk ontzettend stabiel, het uitvalpercentage is erg laag en het lichtverval is nihil.

Met ledverlichting is het daarnaast zeer goed mogelijk om slimme lichtregeling toe te passen. Daarmee kan nogeens gemiddeld 50% worden bespaard.

Lees meer

Kom in contact met ons

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Na het verzenden van uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Klanten beoordelen Dutch Led Projects met een 8.8