Waarom led verlichting populair is bij bedrijven


Bedrijven komen vaak bij ons met de bedoeling om ledverlichting in te zetten om geld te besparen. Dat is natuurlijk ook het belangrijkste voordeel van ledverlichting. Maar wat veel bedrijven nog niet weten is dat ledverlichting vaak zorgt voor een vele malen betere lichtopbrengst.

Men is vaak prettig verrast door de verlichting. Het doel was om stroom te besparen maar daarbij komt nogeens dat de lichtopbrengst op de werkvloer sterk verbeterd is. Dat zijn dus 2 hele grote voordelen voor een bedrijf.

Maar daar blijft het niet bij. De ledverlichting gaat ook nogeens veel langer mee. Heel vaak horen we van bedrijven hoe vervelend het is om een defect bolletje of TL buisje te vervangen, dit is dus gewoon niet meer nodig!

Kleven er dan geen nadelen aan ledverlichting?

Wij zijn natuurlijk erg optimistisch over led verlichting, we zien het een meerwaarde opleveren voor ontzettend veel bedrijven.

Maar wat gezien kan worden als een nadeel is het investeringsbedrag van de verlichting. Dit ligt wat hoger dan dat van traditionele verlichting.

Maar daarnaast gaat het dus vele malen langer mee en bespaart het ook nogeens minimaal 55% aan stroom. Dus het is toch wel de moeite waard om goed te laten berekenen of dit uiteindelijk wel een echt nadeel is.

De lichtkleur wordt vaak nog een nadeel genoemd. Het verhaal gaat rond dat ledverlichting alleen maar koud en kill licht afgeeft. Dit is al een hele tijd niet meer zo. We hebben nu zelfs downlights met een ontzettend goede warme lichtkleur, en een ontzettend goede kleurechtheid die beter is dan welke traditionele verlichting dan ook.

Kom in contact met ons

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Na het verzenden van uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op!
Invalid Input

Klanten beoordelen Dutch Led Projects met een 9.1 feedback